Team

Ons team

Toegewijde BBQ fanaten

Alles wat ons team hier met de BBQ doet, doen we vanuit onze passie!

In Brazilië is de basis gelegd tot deze passie. met een churrascaria (BBQ-restaurant) op elke hoek van de straat is de liefde voor de BBQ ontstaan. In de jaren na de emigratie vanuit Brazilië naar Nederland heeft deze passie zich verder ontwikkeld en is hieruit een eigen stijl naar voren gekomen. Bij deze stijl hoort het volledig ontzorgen van u en uw gasten waarbij u gedurende enkele uren een continue stroom van smaaksensaties voorgeschoteld krijgt!

Wij zijn trots op ons team en willen ons dan ook graag aan u voorstellen!

IMG 20171226 WA0003 e1516885498735 - Team

Arend Enting

Opperhoofd BBQ

Geboren in Carambeï, Brazilië in 1967 als boerenzoon heeft Arend vele jaren BBQ als hobby gehad. Hierbij was binnen het gezin de vaste regel dat de eerste dag van het jaar dat het warmer dan 15 graden was, de BBQ aangestoken werd. Hiervoor was dan ook een speciale BBQ in Braziliaanse stijl gemetseld. Naar gelang de jaren verstreken werd deze regel steeds verder teruggeschroefd in het aantal graden dat het inmiddels traditie is geworden om met oudjaarsdag om 18 uur te beginnen tot ruim nadat de laatste lichteffecten in de lucht te zien zijn.

Arend is continu bezig om zijn BBQ-kunsten te verbeteren en slaat dan ook regelmatig aan het experimenteren. Hieruit zijn vele nieuwe recepten naar voren gekomen en zijn onder andere twee geheel zelf gekruide worsten aan het menu toegevoegd.

Roberta Enting-Treur

Chef salades

Roberta is geboren in Castro, Brazilië in 1969 en is als echtgenote van Arend in 1996 geëmigreerd naar Nederland. Binnen het gezin is altijd een duidelijke scheiding geweest in “rechten”. Arend houdt zich bezig met het vlees en Roberta met alles daaromheen. Roberta staat erom bekend dat zij het mensen graag naar hun zin wilt maken en dit resulteert dan ook vaak in te uitgebreide schattingen van de eetlust van haar gasten (u komt zeker niet te kort!).

De salades van Roberta zijn een ware smaaksensatie waarbij (vanwege de ruime schattingen) de gasten regelmatig bakjes salade mee naar huis nemen na de BBQ. Zeker de aardappel- en pastasalade zijn aan te raden!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0